Visita Grau Superior a Barcelona

Tal i com realitzem cada curs, el dia 8 i 9 de febrer un grup d’alumnes de Grau Superior visitàrem diferents fàbriques i magatzems de Barcelona.

La primera visita va ser el dijous matí a la fàbrica de cables elèctrics Top Cable i el capvespres a la fàbrica de mecanismes elèctrics BJC del grup Siemens. En les dues visites ens explicaren els diferents processos de fabricació i distribució que es realitzen. El divendres matí visitàrem primer el magatzem logístic Disalfarm, que distribueix els productes de diferents laboratoris farmacèutics com Bayer, Novartis i Boehringer – Ingelheim i poguérem veure unes instal·lacions totalment automatitzades. Per últim, abans de tornar cap a Menorca, varem visitar la fàbrica de cerveses Damm on hi ha un gran nombre de robots i màquines automàtiques.

En moltes d’aquestes instal·lacions no ens permeten fer fotografies així que només en deixem unes poques que varem poder fer.